Το Massaya στοχεύει να σας ταξιδέψει στα άδυτα της γνήσιας Αραβικής κουζίνας. Ολόφρεσκες, χρωματιστές σαλάτες και χειροποίητες αλοιφές, συνοδεύουν ιδανικά το κυρίως μενού, στο οποίο αποτυπώνεται όλη η κουλτούρα της Συριακής γαστρονομίας και είναι βέβαιο ότι θα εκπληρώσει κάθε γευστική απαίτηση. Φυσικά, δεν λείπουν οι καθημερινές διαφορετικές επιλογές σε πιάτα ημέρας, ενώ η μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα και χορταστικά ορεκτικά βάζουν την τελική πινελιά σε ένα μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων σε εξωτικά μέρη
Jun 07, 2017
Γίνεται μια τροφή να είναι φυτικής προέλευσης αλλά ταυτόχρονα τόσο πλούσια σε πρωτεΐνες; Ας μιλήσουμε για το ταχίνι… Το ταχίνι αποτελείται από 100% αλεσμένο σου...
περισσότεραApr 06, 2017
Η Μάριαμ και η ομάδα του Massaya με περηφάνια σας παρουσιάζουν το νέο vegan μενού. Με αφορμή τη νηστεία της σαρακοστής, αλλά κυρίως τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμ...
περισσότεραJan 18, 2016
Η Χαρίσα είναι η πιο γνωστή αραβική σος από κόκκινες πιπεριές, τσίλι και διάφορα καρυκεύματα, που ποικίλουν από περιοχή σε περιοχή και από χώρα σε χώρα. Αποτελε...
περισσότεραDec 14, 2015
Η δημιουργία του ιστότοπου του Massaya ήταν ένα μακρύ αλλά πρωτίστως δημιουργικό και ευχάριστο ταξίδι. Για την επίτευξη της τελικής μορφής συνεργαστήκαν αρκετά ...
περισσότεραNov 11, 2015
Ένα από τα πιο διάσημα μπαχαρικά της αραβικής κουζίνας, είναι το κάρδαμο. Με ρίζες βαθιές στην ιστορία, εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται ευρέως σε αναρίθμητες συν...
περισσότεραOct 29, 2015
1 Μαΐου 1981…Βουρβουρου Χαλκιδικής… Ίσα ίσα που περπατώ αλλά κατά τα αλλά ρουφάω, μετά μανίας, ό,τι απέμεινε από την αγαπημένη μου ταμπούλε...
περισσότεραOct 07, 2015
Υλικά 4 μεγάλα κρεμμύδια 2 αυγά 1 κιλό μοσχαρίσιο ποντίκι 1,5 κιλό πρόβειο γιαούρτι 0,5 κιλό αγελαδινό γιαούρτι Ελαιολαδο Βούτυρο Αλάτι Πιπέρι μαύρο Πιπέρι λευκ...
περισσότεραOct 08, 2015
Θα ήθελα να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο σας και το ενδιαφέρον σας. Είμαστε η Μάριαμ και ο Γιάννης, ζευγάρι τα τελευταία 7 χρόνια και ιδ...
περισσότεραOct 06, 2015
Ένα χρόνο μετά τη «γέννηση» του Massaya ήρθε στον κόσμο και το πρώτο του «παιδί», το massaya.gr. Φυσικά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις γεύσεις και τις μυρωδιές ...
περισσότεραOct 05, 2015
Μη ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε το Massaya και στο Facebook. Γίνε και εσύ μέλος της σελίδας που απαριθμεί ήδη χιλιάδες φανατικούς της καλής κουζίνας. ...
περισσότερα1 Μαΐου 1981…Βουρβουρου Χαλκιδικής… Ίσα ίσα που περπατώ αλλά κατά τα αλλά ρουφάω, μετά μανίας, ό,τι απέμεινε από την αγαπημένη μου ταμπούλε ...
Μη ξεχνάτε πως μπορείτε να βρείτε το Massaya και στο Facebook. Γίνε και εσύ μέλος της σελίδας που απαριθμεί ήδη χιλιάδες φανατικούς της καλής κουζίνας. ...
Ένα χρόνο μετά τη «γέννηση» του Massaya ήρθε στον κόσμο και το πρώτο του «παιδί», το massaya.gr. Φυσικά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις γεύσεις και τις μυρωδιές ...