Το Massaya στοχεύει να σας ταξιδέψει στα άδυτα της γνήσιας Αραβικής κουζίνας. Ολόφρεσκες, χρωματιστές σαλάτες και χειροποίητες αλοιφές, συνοδεύουν ιδανικά το κυρίως μενού, στο οποίο αποτυπώνεται όλη η κουλτούρα της Συριακής γαστρονομίας και είναι βέβαιο ότι θα εκπληρώσει κάθε γευστική απαίτηση. Φυσικά, δεν λείπουν οι καθημερινές διαφορετικές επιλογές σε πιάτα ημέρας, ενώ η μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα και χορταστικά ορεκτικά βάζουν την τελική πινελιά σε ένα μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων σε εξωτικά μέρη

Κατηγορίες

Όλες Διάφορα Συνταγές Συμβουλές

Καλωσορίσατε στο massaya.gr

Oct 06, 2015

Ένα χρόνο μετά τη «γέννηση» του Massaya ήρθε στον κόσμο και το πρώτο του «παιδί», το massaya.gr.

Φυσικά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις γεύσεις και τις μυρωδιές που μπορείτε να συναντήσετε στη Χειμάρας 22,  αλλά θα έχετε πολλούς λόγους να επισκέπτεστε και αυτό. Δεν θα τα πούμε όμως όλα από την πρώτη ημέρα, γι αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το Blog, μια ειδική ενότητα του massaya.gr που πολύ σύντομα, πιστεύουμε ότι, θα την τοποθετήσετε στα αγαπημένα σας.  Συνταγές, μυστικά, ιστορίες, υγιεινή διατροφή και άλλα πολλά θα παρελάσουν μπροστά από την οθόνη σας.

Πλην αυτού, στο massaya.gr θα βρείτε όλη την ιστορία μας… που, λίγο ή πολύ, κρατά σχεδόν 65 χρόνια, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε το επόμενο πιάτο που θα δοκιμάσετε μέσα από την πρωτότυπη παρουσίαση του καταλόγου μας.

Πρώτο «παιδί» είπαμε στην αρχή; Μάλλον κάναμε λάθος, αφού η αρχή αυτής της μεγάλης παρέας έγινε στο facebook, εκεί όπου η σελίδα του Massaya έγινε ένας διαδικτυακός τόπος συνάντησης για τους λάτρεις του καλού φαγητού που απαριθμεί ήδη χιλιάδες μέλη.