Το Massaya στοχεύει να σας ταξιδέψει στα άδυτα της γνήσιας Αραβικής κουζίνας. Ολόφρεσκες, χρωματιστές σαλάτες και χειροποίητες αλοιφές, συνοδεύουν ιδανικά το κυρίως μενού, στο οποίο αποτυπώνεται όλη η κουλτούρα της Συριακής γαστρονομίας και είναι βέβαιο ότι θα εκπληρώσει κάθε γευστική απαίτηση. Φυσικά, δεν λείπουν οι καθημερινές διαφορετικές επιλογές σε πιάτα ημέρας, ενώ η μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα και χορταστικά ορεκτικά βάζουν την τελική πινελιά σε ένα μοναδικό ταξίδι των αισθήσεων σε εξωτικά μέρη

Κατηγορίες

Όλες Διάφορα Συνταγές Συμβουλές

Έτσι δημιουργήθηκε το massaya.gr

Dec 14, 2015

Η δημιουργία του ιστότοπου του Massaya ήταν ένα μακρύ αλλά πρωτίστως δημιουργικό και ευχάριστο ταξίδι. Για την επίτευξη της τελικής μορφής συνεργαστήκαν αρκετά άτομα, για τα οποία θα θέλαμε να δείξουμε και δημόσια την εκτίμησή μας.

Πρώτα και πάνω από όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φωτογράφο μας, Γιάννη Δρακουλίδη, παιδικό και αδερφικό φίλο του Γιάννη. Τις, απλά, υπέροχες φωτογραφίες του τις βλέπετε εκτός από το site μας και στη σελίδα του Μassaya στο Facebook. Για το σχεδιασμό του www.massaya.gr υπεύθυνοι είναι οι «τρελοί» καλλιτέχνες και άψογοι επαγγελματίες της Nobraincellz. Είναι ωραίο να καταλαβαίνουν κάποιοι το όραμα σου και να το υλοποιούν. Για τη βοήθεια στη συγγραφή και τη διόρθωση των κειμένων θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Analysis Business Consulting. Τέλος, ένα θερμό ευχαριστώ και σε όλους εσάς τους επισκέπτες μας, που ενδιαφερθήκατε για μας ή γίνατε μέλη της μεγάλης μας παρέας στο Facebook.

Μας κάνατε να νοιώθουμε ωραία που από το μικρό μαγαζί μας μπορούμε και επικοινωνούμε με τόσο πολύ κόσμο.

 

Μάριαμ – Γιάννης